pablo644 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witam, mam problem z iskra. Podczas jazdy Mz zgasła i juz nie chciała odpalic, sprawdzałem elektryke i wygląda wszystko ok, cewka prawdopodobnie dobra, jak moze byc przyczyna ? Zapłon jest elektroniczny. Akumulator dobry, kontrolki palą sie jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Ajgor Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Może świeca padła? Jeśli nie to może masz gdzieś zwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo644 Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Swieca na 100 % jest dobra, prad dochodzi do cewki ale dalej nie idzie, sprawdzałęm jeszcze tak ze wyjmowałem zielony kabel z impulsatora i dotykałem do masy i była iskra, jedni twierdza ze moduł i cewka sprawna inni ze nie sprawne. wymieniłem kabel wyskokiego napiecia i nie wiem co dalej robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Ajgor Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jeśli tak to masz coś z impulsatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A po czym sądzisz , że świeca na 100% sprawna?Próbowałeś w innym sprzęcie lub sprawdzałeś inną świecę w swojej ETZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 cewkę podmienić na jakąkolwiek inną nawet od ogara 200....... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi