grzechu212 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TqAmbHKfwug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 grzechu212, napierdzielasz po lesie tym wueskiem i ja nie mówię już o ochraniaczach czy butach porzĄdnych, ale kask chociaż załóż. Orzeszka jakiegoś czy stare poczciwe Vento czy "belkę". Jak przypierdzielisz głową w korzeń czy kamień to .... jak będziesz miał sporo forsy to położą Cię koło Schumachera. :banghead:Btw, WueSKa ładna ładna :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Jest kask 0;42 tylko kurde jak coś nagrywam to muszę go zdjąć bo na nim siedzi kamerka...obiecuje się poprawić ;). Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Kurde, powiem Ci że fajnie sobie tak od święta iść się przejechać po lesie na takim sprzęcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 A ja mam pytanie dlaczego WSK 200 ? Coś robiłeś z silnikiem - bo z tego co widzę to Wiatrowski 175 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Jest nowa tuleja cylindra przystosowana pod tłok 66mm z yamahy dt. Przy tym układzie okien, średnicy tłoka oraz skoku wychodzi dokładnie 204cc :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 No to ciekaw jestem jak długo wytrzyma skrzynia , bo już w oryginale była chyba najsłabszym punktem tego silnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Skrzynia w Wsk 175 jest wbrew pozorom bardzo mocna, a większość przypadków jej awarii wynikają z zaniedbania itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Najsłabszym punktem WSK 175 była elektryka, ale jak na wueskę fajnie to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zgadza się - elektryka to był najsłabszy punkt silników wsk z zapłonem bateryjnym ale ja mam na myśli wytrzymałość mechaniczną silnika - tu najczęściej padała skrzynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrx95 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jest nowa tuleja cylindra przystosowana pod tłok 66mm z yamahy dt. Przy tym układzie okien, średnicy tłoka oraz skoku wychodzi dokładnie 204cc :) .Ile fabryczna miała mocy? A teraz po rozwierceniu to ile może mieć?Ps. Zacne moto. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Zdrowa seria ma niby 14KM, a ta moja to trudno powiedzieć wydaje mi się że koło lub lekko ponad 20KM. Ogólnie różnica kolosalna, ale samo zwiększenie średnicy tłoka nie bardzo coś da trzeba by wpakować z 72mm ;). Tutaj dorobione są dodatkowe kanały płuczące + membrana + nowa komora spalania. Ogólnie ten mod niestety nie sprostał moim oczekiwaniom ponieważ wcześniejszy prawdopodobnie lepiej śmigał( patrz na wcześniejsze filmiki na moim kanale), ale jestem bogatszy o nowe doświadczenia i postaram się następnym razem zrobić coś lepszego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Dwa ostatnio stworzone filmiki z wsk :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Chłopie, toż to potwór nie ws-ka ! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYCHU79 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jest styl jest moc oldskulowe sprzety rzadzą .Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi