H@ppy Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Mam 15 lat i 175cm wzrostu. Jestem zainteresowany kupnem Suzuki RM 125 na pierwszego cross'a. W temacie jestem TROCHE obeznany: wiem że dostęp do części jest dość trudny(ale mozliwy), dużo pali jak to cross, ma zapas mocy jak dla mnie :) . Ale problem w tym czy nie szkoda taką suzuka jeździć po górach(okolice Zakopanego :laugh: ). Do terenu to tylko enduro ale czytałem że niektórzy jeżdzą po drogach leśnych, żwirowych. Byłem tez zainteresowany Husqvarna WR ale budżet mam ograniczony 4500-5000zl :dry:. Czy wogole RM pasuje na pierwszego crassa. Jestem zainteresowany: http://olx.pl/oferta/suzuki-rm-125-2t-polecam-CID5-IDbrl4R.html#f8a9aecde1 Do Tokarni mam jakieś 30km także niedaleko. W niedziele miałem wybrać się na oględziny, ale wole poczekać na opinie forumowiczów. :) Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez H@ppy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Jeśli sprzedający udokumentuje ten remont to można brać. Dziwnym trafem prawie każdy sprzedawany cross 2T jest "świeżo po remoncie na częściach z najwyższej półki" a jak przychodzi co do czego to okazuje się, że nic nie było robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Bo jak remontujesz raz czy dwa na sezon to zawsze jest po remoncie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi