zooq Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 poszukuję motocykla który miałby podobną charaktrystkę i wagę ale trochę mocniejszy silnik i lepsze zawieszenie niż TW200. co możecie zaproponować? TW200 jest dość rzadko spotykana w Polsce. dzięki za odzew i pozdrawiam :buttrock:))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Yamaha TW 200 to amerykański odpowiednik TW 125 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 no co ty, dlaczego chcesz akurat TW 200? nie wolisz czegos w teren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Yamaha TW 200 to amerykański odpowiednik TW 125 no wiem wiem :D no co ty' date=' dlaczego chcesz akurat TW 200? nie wolisz czegos w teren?[/quote']nie, szukam czegoś zbliżonego do TW, którą zresztą też można w łagodniejszym terenie pośmigac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Yamaha TW 200 to amerykański odpowiednik TW 125 no wiem wiem :D no co ty' date=' dlaczego chcesz akurat TW 200? nie wolisz czegos w teren?[/quote']nie' date=' szukam czegoś zbliżonego do TW, którą zresztą też można w łagodniejszym terenie pośmigac :buttrock:[/quote']w sumie 'o gustach sie nie rozmawia',nie jeździłem tym,wiec nie wiem jak sie tym jeździ,ale ja bym postawił na albo na coś czym by szło w terenie pośmigać,albo na jakieś supermoto (pojeździsz na SM na ulicy jak tym,ale bedzie szło na tymm coś zrobić jak zmienianie biegów stanie się monotonne i zapragniesz nowych skillsów :D )wracjąc do tego co napisalem na początku,jeździles tym moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 jeździłem i jest bardzo przyjemne. zwrotne, leciutkie tylko takie troszke słabawe na ulicę... na teren jakiś niewyszukany pewnie wystarczy :buttrock: ale może uda się coś niedrogiego tylko zdeczko mocniejszego wyszukać :D i właśnie niebardzo wiem co by to miało być za moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 cross:) powiedzmy cr250:) bądź yz250f. no od biedy KTM EXC 400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 powiedzmy cr250:) no no honda cr 250 jest bardzo zbliżona do yamahy TW 200, z zawiązanymi oczami trudno je rozróżnić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Tw 200 przy CR 250 wygląda jak chopper :mrgreen: hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi