bartek787 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam, na początku chciałbym się przedstawić. Jestem Bartek z małego mazurskiego miasteczka. Ostatnio w moje ręce wpadła zabawka jaką jest enduro Honda XL 125 S. I tutaj moja wielka prośba o pomoc. Mianowicie od jakich motorów części pasują do tego motoru? Chodzi mi o części ramy, jak również silnik. Aktualnie szukam mocowania klamki sprzęgła oraz mocowania klamki hamulca przedniego. Nie mam pojęcia gdzie szukać oraz od jakich innych modeli mogą pasować takowe części, bo do XL 125 S w ogóle nic nie można znaleźć. Panowie bardzo, bardzo proszę o pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Klamki to możesz przecież kupić od JAWy czy MZ są bardzo tanie a to są rzeczy w sumie uniwersalne i nie kosztują taki koszmar jak do Japoni....... Chyba że zależy ci na 100% oryginale to nie pomogę... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek787 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) A mocowanie klamek będzie pasować? To XL i Jawa czy MZ mają takie same linki sprzęgła? Klamki mam, chodzi mi o mocowania. Kupiłem moto poobijany z każdej strony i z połamanymi elementami oprócz tego, że silnik igiełka Edytowane 28 Lipca 2015 przez bartek787 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi