zalmen3 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Czy ktos z szanownych forumowiczow wie cos na temat tych ubranek, czy warto sobie nimi zawracac glowe, czy lepiej odpuscic sobie na starcie i poszukac czegos innego??? Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDI Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ja dwa tygodnie temu kupiłem sobie ciuchy amx... dokladniej to kurtke skorzana (740zl) i rekawiczki (170 zl) wszystko wykonane jest naprawde pozadnie i bardzo soloidnie z wysokogatunkowej skory... kurtka ma wszystkie niezbedne wzmocnienia -na plecach, barkach i lokciach no i wogole fajnie wyglada... rekawiczki tez maja kewlarowe oslony na palce Jak na razie jestem bardzo zadowolony .. szczegolnie z niskiej ceny (bo inne tego typu kurtki widzialem najtaniej od 950 zl wzwyz a rekawiczki od 240) no i z dobrego wykonania i jakosci...jednym zdaniem warto sie tej opcji przyjzec... ja zdecydowalem sie na kupno i nie zalujepozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ja chcialem tylko potwierdzic wszystko, co napisal Endi. :DKurtka jest super, cena bardzo niska i w razie zlego rozmiaru mozna wymienic. Gosciu nawet mi wyslal rekawice na swoj koszt. :buttrock: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zastanawiam sie nad kurtka AMX ale i UTIKA tez mi sie podoba moze zabierzecie glos w tym temacie . Zapraszam do dyskusji http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...4927&highlight= Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi