marek12128 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Witam jestem od niedawna posiadaczem cbr'ki i dziś stało się coś dziwnego , miałem 4 bieg musiałem ostro przyspieszyć i zredukowałem do 2 i ogień gdy wskazówka obrotomierza minęła 8-9k rpm , to tak jakbym wcisnął sprzęgło do połowy , moto przyspiesza ,ale słabiej a obroty szyybko rosną , teraz dzieje się tak za każdym razem jak szybko dodam gazu ,a jak spokojnie to mogę i do odcinki kręcić , w czym może być problem? Od razu dodam ,że popuściłem linkę sprzęgła i nadal to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 przypaliłeś tarczki, przy okazji wymień też sprężyny Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 tak jest Panie Marku sprzeglo do wymiany... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Jeżeli tarczki jeszcze grube , możesz próbować je ratować , przetrzeć przypalenia tarcz na tafli szkła z papierem sciernym .Mógł być też zalany zły olej z dodatkami uszlachetniającymi , nie zalecany do mokrego sprzęgła , który zmniejsza tarcie w silniku ale powoduje też ślizganie sprzęgła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek12128 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ok dzięki za pomoc w najbliższy weekend się tym zajmę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 zmień tez olej przy okazji Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi