raz dwa trzy Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Helo. Czekam za częściami a coś bym porobił :) Chciałbym zamontować sobie zegary od er5. Da rade to jakoś podłączyć? Bo u mnie prędkościomierz jest na lince i tam chyba też, ale czy to będzie grać... No i co z obrotomierzem? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Będzie grać tylko musisz wczytać się w schematy elektryczne obu moto i połączyć odpowiednie kabelki. Ja mam zegary od bandita 400 w xjocie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raz dwa trzy Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dzięki. Przemyślałem temat po odkręceniu moich zegarów i będę sam dorabiał puszki żeby pasowały do cafe. M mojej głowie rodzi się pytanie czy ta płytka jest od wskazówki poziomu paliwa? Bo generalnie nie widze tam miejsca na wskaźnik paliwa. Dwie puszki mi wystarczą. :) Patrzyłem na to i do obrotomierza idą tylko 3 przewody i odchodzą w pęczek kabli. Licznik to tylko podświetlenie + linka. Xj600 51j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_zr Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Trochę offtopa zrobię: co one takie usmażone ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raz dwa trzy Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dobre pytanie :) Tamten pająk na pewno wiedział :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Myślę że nie ma co rzeźbić jak chcesz robić cafe bo efekt będzie kiepski. Lepiej poszukać jakichś używek z nakedów. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 efekt będzie 100x lepszy przy oryginalnych chromowanych tubach z innego modelu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi