Damon75 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam, jeździliście coś dzisiaj? :D przesyłam mój drugi filmik. dajcie znac co sądzicie :) pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojaaq28 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 weź Panie! zazdrość mnie zżera Cytuj sprzedam defibrylator AED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosinus Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, jeździliście coś dzisiaj? :D przesyłam mój drugi filmik. dajcie znac co sądzicie :) Nie jeździłem. Spóźniły mi się o dobę zamówione gumki do odpiętej owiewki :( Film ma świeży pomysł, zdawac by się mogło w dziedzinie motocykli o to trudno. (Może, ale w gatunku bardziej śmiesznym, ten co w kasku je płatki z mlekiem) Dla "dziadków" za szybki, migający montaż (jestem a-telewizyjny), ale komuś może się na pewno podobać. Wygoniłeś ludzi z tych Pienin czy cooooo? Edytowane 24 Czerwca 2015 przez cosinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damon75 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 zeby to nakrecic wstałem o 3 rano i szedłem nocą przez las zeby byc na szczycie przed 5 :) była 1 osoba :) warto wyjść przed wchodem słońca, polecam ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfi Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Filmik kozak :) skatowalam go juz kilka razy :) czekam na wiecej :) Edytowane 25 Października 2015 przez Garfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Dobry filmik, a na temat porannego wstawania to mnie przekonywac nie trzeba :) Pozdrawiam :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eGzotic Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Super film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi