kujon81 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 No i stało się z powodu choroby termin wyjazdu został przełożony na kiedy, tego jeszcze nie wiem bo nie wiem jak długo będzie trwać choroba i jaki bedzie dogodny termin urlopu (rozmowa z szefostwem). Niestety choroba nie wzięła pod uwagę mojego wyjazdu, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomis Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Ja z Żonką wyruszamy jutro . Edytowane 18 Lipca 2015 przez motomis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrolhead Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nic nie szkodzi :) Ja w końcu wybrałem inny kierunek - Kornwalia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikijazz Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Na Chrwacji jestem od tygodnia ( Omiś ). Motocykli praktycznie się tu nie widuje. Raz na kilka dni przejedzie moto, najczęściej z niemiec co wzbudza naprawdę litość. Chłopina ubrany od stóp do głów a temp powietrza średnio 35 stopni. Współczucie. Jestem tu pierwszy raz i sam się zdziwiłem bo myślałem że moto w tym kraju to podstawowy środek transportu i popularny kierunek wycieczek a jednak tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 We wrześniu jest zgoła inaczej ;) Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomis Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) CZARNOGÓRA Małe podsumowanie naszej przygody na Bałkanach :1 niezawodny motocykl , 2 osoby kierowca i nawigator - operator aparatów i kamerek , cała masa bagażu !!!12 dni przejechane 3560 km w tym 200 km w deszczu , 6 państw , 9 kepingów i tyle samo razy rozkładany namiot .Setki winkil , agrafek oraz wąskich dróg 5 kilometrowe tunele zabytki, mosty , prom , wyspa , jeziora. Zwierzęta 2 żółwie , 2 jaszczurki ,wiewiórki i wszędzie otaczały nas psy . A przede wszystkim zróżnicowane krajobrazy , zwyczaje ludzie tam mieszkający oraz Ci poznani , a było ich wielu i większość to Polacy . Pozdrowienia dla nich wszystkich ... Ps . wszedzie pełno motocykli z Polski i nie tylko . Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez motomis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujon81 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zazdroszczę udanej wyprawy ja mam nadzieje ze i mi sie uda zrealizować plan, pozdrawiam Motomis mógłbyś napisać swój plan podróży ( trasę, noclegi, czy wykupywales winiety jeżeli tak to na jakie państwa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomis Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zazdroszczę udanej wyprawy ja mam nadzieje ze i mi sie uda zrealizować plan, pozdrawiam Motomis mógłbyś napisać swój plan podróży ( trasę, noclegi, czy wykupywales winiety jeżeli tak to na jakie państwa )Start , Polska , czechy i w Słoweni 1 nocleg 670 km , potem Austria tu winieta miesieczna bo jest tez 10 dniowa , Chorwacja tam Wyspa promem , potem 6 dni Czarnogóra . Nie zapomnij zielonej karty , ja w PZU miałem za darmo .Tylko na dowodach osobistych jechalismy .Noclegi tylko na kępingach , jak zonka wróci w Niedziele to napisze które to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujon81 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Witam niestety jednak w tym roku nie pojadę na dłuższa wyprawę odkładam to na następny rok, najpierw choroba pózniej problem z dłuższym urlopem oraz brak towarzystwa sprawiły ze wyjazd nie wypalił. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi