Bercik89 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witam. pomóżcie mi bo już sezon w pełni a mój motorek ma awarie, mjalem ostatnio slaba przygodę ze swoim moto, jechałem i jak już ladnie weszedl na obroty lancuch mi spadl i swoim pedem wbil się w obudowę silnika, dosłownie zwinal się jak slimak i pol obudowy popekalo, miałem trochę trudu żeby rozwinąć lanchuch ale dalem rade, po tym wszystkim nastapil problem, nie ma iskry lancuch wpijając się w obudowę lekko uszkodzi kolo zamachowe i takie male pudełeczko z dwoma kabelkami ( chyba to impulsator) trochę się wygial i ocieral o kolo zamachowe, wyprostowałem to ale probelm pozostal, co robic od czego zacząć by to posprawdzać co jest grane??? pomóżcie!i tak to było :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 pomoze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Kable są całe?? Może impulsator jest uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 a w jaki sposób sprawdzić impulsator czy jest dobry?a czy impulsator od chinczykow będzie pasowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 impulsator uszkodzony do wymiany , koło zamachowe znaczy magneto ? w jaki sposób jest uszkodzone , urwał się magnes ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 impulsator się skrzywil i przerysował magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 zakupiłem impulsator od chinczyka i po malej przeróbce nawet pasuje ale nadal nie ma iskry, mam pytanie jaka powinna być przerwa miedzy impulsatorem a magneto, bo ten nowy impulsator ma trochę inne mocowanie i go trochę przesunelo, chyba jest za duza przerwa, ma tak ok 2 cm przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 2cm? :D jaja sobie robisz? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 pytam się bo się nie znam na tym?już wszystko ok :) trzeba było lekko przesunąć impulsator:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi