kris Opublikowano 2 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2003 Witam Stoję przed dylematem wyboru moto, napewno enduro, rocznik ok 91-93, do 5000zł, takie ceny są realne, mój problem to która marka jest tańsza w uzytkowaniu itp.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2003 Chodzi Ci o XT 600 czy o XTZ 660?? XTZ maiłem to świetny motocykl, tylko w tej cenie nie kupisz. XT 600 mam, ale jeszcze na nim nie jeździłem bo kupiłem z rozwalonym silnikiem i robi się, więc nic Ci na jej temat nie powiem. Generalnie XT 600/XTZ 660 jest trochę trwalsza od DR 650. Ale też i droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris Opublikowano 2 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2003 masz rację xt 650 nie ma chyba , chodzi o 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tanszej 600 w uzytkowaniu jak xt nie znajdziesz-tanie części,małe spalanie -5 / 6 litrow KUPUJ XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Czerwca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Chcesz bana za odświeżanie starych tematów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 CHŁOPAKI SORRRYYY WIELKIE. Poprostu qwa nie popatrzyłem na date-Sorko i juz na bank takiej gafy nie popełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 To za odswiezanie starego tematu mozna dostac bana ? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 za jednego nie ale za masowe odświeżanie już tak!! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wiem dojeb..... na całej linii i to przez głupotee.takze na przyszłosc patrzcie wszyscy na daty:) Pozroo i soryyy raz jeszczeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi