Skocz do zawartości

[S] BMW F650 Funduro

Qadrat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z powodu przesiadki na dużego GS'a wystawiam do sprzedaży mój motocykl, którym jeździłem przez 2 sezony.

Marka i model: BMW F650 Funduro

Rok produkcji: 1995

Moc: 35kW (48KM)

Przegląd: 23..05.2016

Ubezpieczenie OC: 21.05.2016
Wyposażenie: gmole, handbary, podgrzewane manetki, gniazdo zapalniczki 12V, stelaże pod boczne kufry, wodoszczelny uchwyt na nawigację

Opis motocykla:

Jest to mój prywatny (i nie pierwszy) motocykl, sprowadzony w 2014r z Holandii od pierwszego właściciela, który szykowałem pod turystykę i w taki sposób go użytkowałem. W zeszłym sezonie przejechałem na nim 10 000km po Polsce. Nigdy mnie nie zawiódł. W tym sezonie zrobione tylko 2000km. Na chwilę obecną nie wymaga zupełnie żadnego wkładu finansowego i mogę nawet pisemnie to poświadczyć. Kompletnie przygotowany do sezonu, zalany olejem Valvoline 20W50 tak, jak książka nakazuje. Po zmianie oleju zrobione 2000km.

W zeszłym sezonie motocykl przeszedł większy serwis: kompletne sprzęgło, oryginalna guma tylnej zębatki, wymiana płynu hamulcowego i chłodniczego, regulacja zaworów, świece, fajki, łożyska główki ramy, akumulator, filtr powietrza. Wszystkie stare części posiadam do wglądu na dowód, że nie piszę bajek.

Opony szosowe Metzeler Tourance, w bardzo dobrym stanie, łańcuch dopiero na 1/3 skali naciągu, klocki i tarcze jeszcze na wiele tysięcy kilometrów.

Po prostu wszystko wymieniane na czas, nie żałowałem pieniędzy na serwis.

Widoczny kufer centralny za dopłatą 250zł.

Trochę o eksploatacji:

Spalanie w cyklu miejskim nigdy nie przekroczyło 6l, na trasie spokojnie schodziłem do 4,5l. Między wymianami nie wymaga żadnych dolewek oleju. Nie kopci, oryginalny i cichy układ wydechowy wraz z katalizatorem. Motocykl bardzo komfortowy, nawet dla 2 osób. Posiada regulację tylnego zawieszenia, w zależności od upodobań. Gwarantuję, że przyszły właściciel będzie z motocykla bardzo zadowolony, nie mam nic do ukrycia.

Cena: 6000zł bez negocjacji. Jak chcesz zbijać cenę to nie dzwoń bo szkoda Twojego i mojego czasu. Drugi motocykl już jest więc nie mam wielkiego ciśnienia na sprzedaż. Nie sprzeda się to zostawiam go dla żony.

Telefon: 793-265-798

Odpowiadam również na prywatne wiadomości przez forum.

WP_20150525_15_07_16_Pro.jpg WP_20150525_15_07_28_Pro.jpg WP_20150525_15_07_43_Pro.jpg WP_20150525_15_07_55_Pro.jpg WP_20150525_15_08_07_Pro.jpg WP_20150525_15_08_22_Pro.jpg WP_20150525_15_08_31_Pro.jpg WP_20150525_15_09_31_Pro.jpg

Miałem pytanie o to, czy można nim jeździć na kat. A2. Wg tego co wyczytałem to można bo w dowodzie ma 35kW i współczynnik mocy do masy wychodzi 0,185kW/kg (czyli poniżej 0,2kW/kg).

Edytowane przez Qadrat

Świetny model, szkoda że mnie na niego nie stać ;(

Warto mieć na uwadze to, że wibratory Lovense http://seksnaodleglosc.pl/lush nie są zabawkami erotycznymi, które są przeznaczone tylko i wyłącznie dla takich kobiet, które po prostu nie mają partnera. Przecież takie zabawy są dobre dla każdego.

• 2 tygodnie później...

Ogłoszenie nieaktualne. Motocykl jednak zostaje dla żony :)

P.S.
Pozdrowienia dla pewnego użytkownika z tego forum, co 2 tygodnie temu oglądał to BMW i dawał 4500zł "Bo to stary motor a ja mam jeszcze do obejrzenia zajebistą Hondę" :). Miałeś przyjechać pochwalić się tym "wypasionym Transalpem spod Kutna, co jest jak nówka i kosztuje tylko 5000zł jak nie sprzedasz mi BMW to jadę po tę Hondę". Czyżby jednak nie była taka nówka? :D Czyżby moje ostrzeżenia przed znanym mi handlarzem z wioski między Kutnem a Gostyninem się sprawdziły? :D