netbike24 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 OKAZJAMam do sprzedania moją kochaną sunię SV650s z 2002r zdjęcia na : http://olx.pl/oferta/suzuki-sv-650s-CID5-ID9RwJW.html Więcej o tym modelu np tu : http://motormania.com.pl/testy/sos/suzuki-sv-650-s-motocykl-cud-strefa-opinii-subiektywnych Stan techniczny : BDBStan wizualny : DOBRY - można by pomalować na nowo owiewki :) Nowe:- Przednia Opona Dunlop Sportmaxx ( założona 15 kwietnia 2015 )- Tylna Opona Dunlop Sportmaxx ( założona 7 maja2015 )- obszyte siedzenie z haftem ( założone listopad 2014 )- tłumik przelotowy w carbonie Devil Reacing- napęd ( złożony październik 2014 ) Motocykl technicznie jest zadbany, był regularnie serwisowany oraz posiada dodatki w tym fabrycznie nowe opony. Oczywiście ubezpieczony z ważnym przeglądem do sierpnia/lipca Idealnie nadaje się na pierwszy motocykl !!!! lekki3,5s do setkipali ok 5/6 litrówwygodny dla pasażera jak i kierowcy Jazda próbna tylko po depozycie ! Zapraszam Kask z zdjęcia nie jest w ofercie : ) Ps. Sprzedaje z powodu zamiany na litra, oczywiście w V-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Lampa angielska, zgadłem? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Polecam, zdecydowanie polecam! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesian Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Lampa angielska, zgadłem? :D czy w motocyklu z jedną,centralną lampą, są jakieś różnice anglik vs nie anglik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Przecież w bandicie masz jedną centralną lampę to poświeć na ścianę i zobacz czy nie doświetla jednej strony bardziej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi