rogal77 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Skradziony Monster. Info: http://allegro.pl/ducati-monster-796-uwaga-skradziony-skradziono-i5364137064.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Monster w identycznym malowaniu jeździł w nocy z 16 na 17 maja po Łodzi, ul. Kopcińskiego i okolice. Akurat zwróciłem na niego uwagę po charakterystycznym dźwięku z wydechów, tego nie da się pomylić z żadnym innym motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 A ja dzisiaj spotkałem takiego na obwodnicy. Jeździ tego trochę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi