kazzi Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam, wczoraj chciałem wymienić olej w lagach, jednak ku mojemu zaskoczeniu okazało się że posiadam tylko spustu oleju na dole, na górze znajduje się coś takiego; Wlałem olej od dołu (320ml), taką informacje znalazłem w internecie (KMX z 89r.), jednak nie działają poprawnie, amor dochodzi do pewnego momentu i KAMIEŃ, efekt spowodowany wlaniem znacznej ilości oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 wlej tyle oleju ile wylałeś, a gęstość jaką wlałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 wlewasz od góry, nie od dołu, tak się nie datrzeba ten korek wcisnąć i wyjąć pierścień i wtedy wyskoczypo zdjęciu widze ktoś ostro z nim walczył Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazzi Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 erykkyre - nie mogę wlać tyle ile wylałem ponieważ było tedo zdecydowanie za mało (były zbyt miękkie), wlałem 15W enduromaster - tylko tak wygląda, rdza zrobiła nalot na to, nikt z tym nie walczył :P po naciśnięciu usłyszałem syczenie, więc postanowiłem tego nie ruszać.Czyli blaszkę widoczną na zdjęciu wcisnąć do środka po czym powinna odskoczyć? bo nie za bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 wcisnąć i pokaże się pierścień który trzeba wydłubać, wtedy puszczasz i korek wyskoczy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 wlałem 15W Do motocykla typu enduro wlałeś olej 15 W ??? :D Dużo jeździsz po czarnym ? Jeśli tak,to ok Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 w kmxie 20W to jest mało, taki zawias... Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi