slawekmistrz Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jaki powinienem kupić tłumik do swojej Etki 251 i jakie są ceny tych tłumików :?: , jeszcze jedno mam ten stary tłumik od 250 i nie wiem jak go rozebrać :) a może on jest nie rozbieralny. Mi się zdaje że to na końcu tłumika się da wykręcić bo innego miejsca nie ma. Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_k03 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 no ja probowalem wlasnie swój kiedys rozkręcać jak mi sie zasyfił i jest tam niby śrubka, ale nie udało sie, w końcu z kumplem rozcieliśmy go na tym zgięciu w środku tłumika, wycieliśmy połowe "bebechów" i zespawaliśmy, efekt: tłumik w porządku, troche to spawanie widać, ale dźwięk ma lepszy :) Pozdrawiam ps. cena nowego tłumika to ok. 140-160 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Sportowy to podstawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Cena sportowego i normlnego w ag-mocie sklepie internetowym sa takie same 115 zl a w wilmaciw w toruniu to 140 zl -sportowy i 130 chromowany normalny. Ja tam lubie standardowy swist etki. Japonca z niej nie zrobisz a tlumiki sportowe sa podobno uniwersalne do wszystkich etz-tek a wszyscy wiedza jakie znaczenie w 2t ma tlumik wiec sam sobie odpowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 pozatym na sportowym bedzie chodzic jak WSK-a (dzwiek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 no to chyba się zdecyduje na ten zwykły bo też wole jak Mz chodzi jak powinien orginał a nie jak ta Wsk, albo zrobie jak kolega Maciek przetne i wyczyszcze go w środkuPozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 pytanko: czy ktokolwiek z was jezdzil na wydechu tzw. "sportowym" ze sklepu? ja mialem ta watpliwa przyjemnosc, testowac taki wydech w kilku etz. wynik? raczej mizerny - sciana obrotow przy 5000 tys (o ile dobrze pamietam, bo takie "pomysly" to mialem wieki temu :mrgreen: ), ogolnie do d..y, a dzwiek... no coz... jak kto lubi, ale to przypominalo wsk4 na zarznieciu... tlumik sportowy z prawdziwego zdarzenia z regulowana przegroda to tworzylem kiedys w mojej etz... ale to stare czasy...aha, oryginalne tlumiki sa nierozbieralne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 zeby miec dobry wydech to trzeba sobie na zamuwienie zrobic ten szankieiel co go w sklepach sprzedają do niczego sie nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi