Bartosz Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 nie wiem czy ktos wspomnial o tym (nie chce mi sie czytac)ale trzeba tez zadbac o BEZPIECZENSTWO!!! potniesz rame pozniej zle ci sie zespawa na glowce rany i psi ku*tas mozesz sie rozjeba* juz na jezdzie probnej :| ale zycze powodzenia i jesli cos zrobisz to daj znac ale jak potniesz rame od junaka albo na nim walniesz jakas dzika przerobke UBIJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Hej. Ja tez miałem w planach budowac choperka z silnikiem kaszlaka+skrzynia i kardan od emki. Koszt budowy (u fachowca) to ok 8000tys.zł. :P doliczyc trzeba jakies dokumentya to tez spory wydatek :!: , wiec plany legły w gruzach. Postanowiłem kupić Kawasaki EN500 i troche go przerobic. :buttrock: :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 Chopper na budowie chopperka nie zarobisz :buttrock: Jedynymi osobami zarabijącymi na twojej budowie będą rzemieślnicy wykonujący pewne prace dla Ciebie. Skro piszesz, że nie masz doświadczenia to nawet się nie zabieraj za to... Zacznij sie bawić w naprawy i wróć do tematu ( jeśli Ci nie przejdzie) za kilka lat jak już będziesz jakiś poziom reprezentował. Zresztą musisz wiedzieć, że śmiganie na takiich wydumkach wymaga nie lada zdrowia i umiejetności od jeźdźca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 Zresztą musisz wiedzieć, że śmiganie na takiich wydumkach wymaga nie lada zdrowia i umiejetności od jeźdźca Dokładnie, bo dupa boli na dziurach, a i prowadznie ma wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Chopper jeśli sprawa jeszcze aktualna, to mam znajomego kolesia który się tym zajmuje (sprzedaje tego 5-6 rocznie) , z tym że dużo części wykonują dla niego zaprzyjażnione warsztaty. Jak chcesz to sie odezwij na PW, dam namiary i dowiesz sie ile i dlaczego tak drogo :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Zapomniałaś dodać, że oprócz chęci powinien mieć jeszcze jakies 40 tyś. zł (minimum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Nie zapomniałam Szymonie 8) 40 tyś. to tak lekką rączką. zresztą sam wiesz jakie to koszta bo w końcu sam trajkę budowałeś :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopper Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 WitamTroszke długo mnie tutaj nie byłohttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=553392#553392i widze że temat sie troszke rozkręcilNiestety Chopper nadal jest tylko marzeniem brak czasu i jeszcze raz czasu spowodaował ze nawet nie udało kupic mi sie bazy aby chociasz ona juz stała w garażu ale mam nadzieje że w tym sezonie uda mi sie cos kupic aby w długie zimowe wieczory mogł zacząc sobie w nim cos grzebać wiadomo nie powstanie mi od razu Najpiekniejszy Chopper świata (moze moj bedzie na drugim miejscu ;) ) a tak na serio nie zalezy mi juz na czasie wiec może uda mi sie wszystkie prace zrobic w miare samemu nawet jesli miało mi by to zajać kilka latPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 czy jakimś Rusku ..a rusy zostawcie w spokoju. na choppera? nie bardzo...-jak zrobisz sztywniaka z walem kardana? da sie, ale- nie za duzo z tym zachodu? ..chopper, niepraktyczny styl motocykli- chyba ze sie ma twarda dupe ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 A co nie tak z hardtailem i kradanem? Gryzą się czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Coś mi się zdaje żeś się naodlądał telewizji i zafisiowałeś. Nakręć starego (bo matka wybije Ci to z głowy ), niech wybeceluje trochę kasiory resztę dorób na budowie u wujka i kup maszynkę do pojeżdżenia. Jak nie masz pojęcia o mechanice, to nawet nie zabieraj się za składanie czegokolwiek. Chyba że jesteś napchany szmalem, to po prostu nie zawracaj [beeep]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi