martines444 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam,Jako że w poprzednim sezonie na śliskim zaliczyłem glebę, moto uderzyło o murek no i niestety mam trochę roboty. Zaczyna sie sezon więc trzeba się wziąć za naprawę. Zgięciu uległy lagi (lekko prawa i trochę mocniej lewa). Mam okazję kupić kompletne lagi (z goleniami) ale od starszego modelu. Ja mam 2002 rok a te lagi są z 1994 chyba. Teraz pytanie za 100 pkt. czy będą one pasować do tego modelu ?Może już ktoś kiedyś miał taką sytuację i może się wypowiedzieć.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jezeli sa tej samej dlugosci i srednicy to beda pasowac:)Inna sprawa czy kolo z zaciskami bedzie do nich pasowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martines444 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Już sprawdziłem, te starsze są tej samej średnicy ale o 7mm krótsze. O kole z zaciskami myślałem tak że by je wpakować w moje golenie po prostu. Ciężko będzie coś znaleźć w dobrej cenie. Chyba będę musiał kupić nowe (370zł/ szt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi