MaciekCh0395 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tak jak w tytule mam tłumik "LASER" przy moim jajku i ma on takie małe wgniotki, zdjęcia niżej. Czy da się coś z tym zrobić, jakoś wyciągnąć? Czy trzeba się przyzwyczaić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Roznitować , obrócić pogietą rurę wgniotami do dołu aby nie było ich widać , ponownie wszystko ponitowac i zapomnieć o temacie .Możesz spróbować roznitować tylko samą końcówkę , aby obrócić cały komin wgniotami do dołu i ponownie ją przynitować we właściwej pozycji . Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez bruns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Co to za kowal pelen kunsztu i finezji zaprojektowal i wykonal ta obejme? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Roznitować, założyć na grubą rurę podobnej średnicy i powoli klepać gumowym/plastikowym młotkiem. U mnie się dało- tylko ja miałem mniejsze wgniotki i mam gładką strukturę komina. Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Bez rozmontowania tłumika na czynniki pierwsze nie da za bardzo go wyklepać,wyprostować.Przy okazji dokonać przeglądu wnętrza,wytłumień i zabezpieczenia przed wydmuchiwaniem. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi