Tomi72 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Rzeczywiście nie porozumienie z tymi płynami , koniecznie muszę zmienić z DOT 5.1 na DOT 5 mam nadzieję ,że mi się oringi nie rozpuściły . I jeszcze płukanko alkoholem całego układu :cool: Gdzie można kupić dobre przewody w oplocie oczywiście w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Przewód zrobią Ci miedzy innymi w MalyHd, w zaleznosci jaka chcesz długość, kocowki itd Cytuj http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/173186-softail-deluxe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ja zadzwoniłem do Malyhd i umówiłem się że wyślę stare przewody na wzór. Dorobili dość szybko i bardzo ładnie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi72 Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wygląda ,że gooood firma temat już ogarynam . Przy okazji oleje filtr i dot 5 :) wszystko mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi72 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 I jest zdecydowana poprawa ! Nowy przewód w oplocie + wymycie, nasmarowanie zacisków oraz nowy płyn DOT 5 załatwiły problem . Moto hamuje jak należy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 He, dokładnie to samo zrobiłem przy wymianie kiery. A jaki DOT to masz na deklu pompy opisane.ja np zmieniłem klocki z tyłu (drag specialities) i nie jestem zadowolony. Długo się układały i mam wrażenie ze jest cienko... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi