zacho Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam Panów:) Piszę do Was w sprawie dobrego serwisu Buella, gdzie i dobrze zrobią i nie wezmą tyle kasy co w Liberatorze.Niestety moja dotychczasowa meta serwisu niestety właśnie się dowiedziałem, że już nie istnieje. Będzie wdzięczny za namiary. Pozdrawiam,Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Koniecznie musi być Warszawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes1977 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Może niekoniecznie w W-wie ale z doświadczenia polecam V-Force w Poznaniu. Radzą sobie z naprawdę cieżkimi przypadkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 No to jak już o takich odległościach rozmawiamy to lepiej do Włocławka http://dwagary.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zacho Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 koledzy, szukam serwisu w warszawie ewentualnie okolice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Łeee ;) Ale w sumie to co chcesz zrobić? Coś konkretnego czy zwykły serwis? Edytowane 17 Marca 2015 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zacho Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) nie wiem jak wy, ale ja od nowości mam problemy z tym sprzętem. Teraz trzeba mi wyregulować silnik, zmienić zapewne uszczelkę pokrywy silnika oraz zrobić ogólny przegląd. Edytowane 18 Marca 2015 przez zacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jedź do Dwóch Garów - Maniek potrafi ogarnąć problematyczne Bułki... Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi