KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ok, ustalone, mogę jechać :D Staszek, jedziesz czy nie? Rezerwuj dwójkę tylko nie łoże małżeńskie :D Z racji że mam blisko to umówimy się w Zamosciu chyba .......nie sorry w Lublinie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) aktualna sytuacja "turystyczna" na UAhttps://polakzagranica.msz.gov.pl/http://www.msz.gov.pl/resource/b889cb6c-0896-47c7-b013-80b8ab37e919:JCR Edytowane 20 Marca 2015 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1116251115070577&set=p.1116251115070577&type=1&theater This content is currently unavailableThe page you requested cannot be displayed at the moment. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.Return home Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wyjazd się skrystalizował, w czwartek do Radomia na nocleg, potem Lwów i w niedzielę do domu z międzylądowaniem w Kielcach. Utargowałem z szefową wolny poniedziałek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 no i dupa, szwy z palców zdjęte dzisiaj, koledzy się wykruszyli. Przekładam na lipiec z dłuższym pobytem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Celuj po 15-ym Lipca :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Polecam jechać dalej jak starczy czasu i ochoty - na Huculszczyznę.Nie wiem jak jest tam teraz więc konkretnych rad nie udzielę ale że jest pięknie to wiem bo pewnie góry dalej są. :)Byłem tam kilka razy ale ok. 15lat temu.Milicja była ale nie zapłaciłem ani dolara tylko że jechałem starą CZ175 więc "zlewałem" się z tłem :)PozdrowieniaWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Teraz Ukraińcy się mszczą za to, że nie wpóściliśmy Nocnych Wilkówhttp://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Polscy-motocyklisci-zawroceni-na-ukrainskim-przejsciu-granicznym,wid,17518312,wiadomosc.html Wypad do Lwowa może się skończyć na granicy Edytowane 9 Maja 2015 przez jacekj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 z Gdańska chłopacy chcą jechać 4 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 do tematu wracam na początku lipca, tym razem na dłużej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAFJU Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Cześć, Planujemy z moim plecaczkiem wyprawę dookoła Polski z zahaczaniem m.in. Lwowa. Wyjeżdżamy ze Szczecina 11.07 w kierunku Wrocławia, a 18.07 prawdopodobnie z Soliny jedziemy na dwa dni (16-18.07.) do Lwowa. Może przypadkiem planujesz swoją wyprawę w tym terminie?? Fajnie byłoby pojechać razem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ok, my startujemy w sobotę 04-07, pierwszy nocleg w Zamościu, na drugi dzień Lwów (czyli nocleg z piątego na szósty lipca), a potem już jak wypadnie, na żywioł. Ktoś polecił mi jeszcze obejrzeć Żółkiew - to podobno tuz koło Lwowa - i Krzemieniec -a tu bez mapy to nawet nie mam pojęcia, gdzie to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 koledzy z Gdańska organizują wyprawę Ukraina, Rumunia ale strasznie ekspresowe tempo. Mi by pasowało na miejscówce spedzić dwa noclegi z jednodniowym "zwiedzaniem" okolic. Być może tylko w ważniejszych, większych ośrodkach np. Lwów. Mogę wyjechać z Bydgoszczy 5 VII, jednak prawdopodobnie tego dnia nie przekroczę granicy z UA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 skrystalizowała sie wyprawa, podłączam się do ekipy z Częstochowy i wyjeżdzamy 11 VII do Rumunii, Sibiu. tam zaliczamy dwie traski wysokogórskie plus okolice. Potem albo wracam do PL albo jadę samotnie na Ukrainę. Mam rezewację w Kamieńcu Podolskim od 15-17 VII i następnie do Lwowa 17-20 VII, więc może MAFJU się spotkamy ;) 601-641-568 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi