Rudi30 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Majek - mały zasięg?18l. zbiornik przy średnim spalaniu 6l/100km to ok 300km zasięgu.Myślę, że to całkiem przyzwoicie jak na średniego turystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Wrruuummmm Co do tankowan - znow standard motocyklowy. Pierwsza stacja po 200 km. Juz sie przyzwyczailem.Podobal mi sie zasieg FJR - roznica odczuwalna. Tam 50% dalej miedzy stacjami.Twarde siedzenie faktycznie odczuwalne. Dramatu nie ma, ale znow - do FJR nie kuca. Z wyjazdu:- Maksymalne spalanie 7:14- Srednie okolo 6- Przelotowa 160 bez problemu na!zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudi30 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Wrruuummmm Co do tankowan - znow standard motocyklowy. Pierwsza stacja po 200 km. Juz sie przyzwyczailem.Podobal mi sie zasieg FJR - roznica odczuwalna. Tam 50% dalej miedzy stacjami.Twarde siedzenie faktycznie odczuwalne. Dramatu nie ma, ale znow - do FJR nie kuca. Z wyjazdu:- Maksymalne spalanie 7:14- Srednie okolo 6- Przelotowa 160 bez problemu na!zdrowie!Czyli nie jest źle. FJR to prawdziwy turystyk, tak więc trudno porównywać z Tracerem lekkim turystykiem.Za to Trcerek jest dużo zwrotniejszy i da się nim poszaleć w zakrętach a FJR w takich ciasnych winklach będzie się czuć jak słoń w sklepie z porcelaną ;-)Ja ostatnio przy spokojnej jeździe w grupie zrobiłem 250km i nawet rezerwa mi się nie zapaliła ;-) A właśnie. Czy ktoś testował kiedy się włącza rezerwa - ile można przejechać od włączenia się rezerwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 To z tym spalaniem mnie zaskoczyliście, bo ja jadąc autostradą przy prędkościach 140/160km/h robię spokojnie 280km i dopiero zapala się rezerwa, a latam z kuframi ;)Ok czyli krótko mówiąc tragedii nie ma :) wolałem zapytać, bo lecą ze mną Beemki K1300, R1200RT, Hayabusa, duży bandzior... Po powrocie w lipcu opiszę jak się mój sprawował :) Kanapę mam nową więc też nie powinno być źle, bo nawet dla pasażera jest inaczej wyprofilowana ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomdiabollo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dziś mój Motocykl wrócił z nowiutkimi gmolami z Firmy HEED , muszę pochwalić Firmę bo gmole wykonane są perfekcyjnie i moim zdaniem lepiej od konkurencyjnych firm.Mój tracer był z wymiarowany i służył jako Model :biggrin:Pewnie w najbliższym czacie na stronie Firmy HEED i na znanym portalu aukcyjnym pojawią się w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudi30 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) To wrzuć foty. Ja też kupiłem gmole ale czekają na założenie. Jak się trochę ogarnę to założę i wrzucę foty mojego.Będą takie jak na zdjęciu Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Rudi30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudi30 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 ... i ja mam firmy Kappa, więc są bez tego plastiku z napisem Givi. Reszta identyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomdiabollo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 To wrzuć foty. Może jutro uda Mi się chwilkę wygospodarować to zrobię zdjęcia i wrzucę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudi30 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja już w tym roku nie dam rady założyć, tak więc fotki po montażu dopiero w 2017r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomdiabollo Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udało się wygospodarować chwilkę i zrobić zdjęcia gmoli ; Zyczę Wam Wszystkim Duzo Kasy na wachę,długiego sezonu motocyklowego ,i żeby opony się kleiły do asfaltu i tyle ile wyjazdów tyle szczęśliwych Powrotów do Domu . Szczęśliwego Nowego Roku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus7 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ile tak choćby w przybliżeniu ważą te gmole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudi30 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tak na moje "ręczną" wagę to moje ok 3 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomdiabollo Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ile tak choćby w przybliżeniu ważą te gmole?Nie mam pojęcia ,bo Moje gmole przyjechały zamontowane na motocyklu. Tak na moje "ręczną" wagę to moje ok 3 kgAle pewnie tak to bedzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudi30 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zważyłem 1 gmola i ważył 2,2kg tak więc razem ważą 4,4kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomdiabollo Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Może ktoś z Was ma namiar lub wie gdzie zakupić brakujące włączniki które znajdują się w lewym przełączniku.Jest tam miejsce na dwa włącznik.W dwóch serwisach Yamaha nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi