Pastrana0199 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam potrzebuje serwisowkę do xlr 250 baja 93r znalazlem tylko na necie do xr 250 silnik jest ten sam potrzebuje zawory wyregylowac i mechanik kazal mi serwisowke znaleść czy ta bedzie dobra ? zamieszczamlink do serwisowki ktora mam od xr 250 na tej stronie http://www.offroadvietnam.com/motorcycle-rentals/dirt-bikes/honda-xr250-xr250-baja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wg mojej książki jest podane: XLR250 BAJAIN (ssący) 0,05mmEX (wydechowy) 0,08mm Takie same są podane dla Hondy XR250R z lat 1991 - 1995. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastrana0199 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzięki za informacje masz możę książke w pdf-ie? ta serwisowka do której podalem link jest do hondy xr 250 od 1996 do 2006 więc zastosuje się do parametrów podanych od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Nie mam wersji w PDF, mam różne papierowe wersje MotoDaty. Jak coś jeszcze będziesz regulował w tej Hondzie to uważaj bo XR250R z lat 1995 - 2005 ma zupełnie inne parametry niż Twoja. XR250R z lat 1991 - 1995 ma identyczne jak XLR250 BAJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastrana0199 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzięki za pomoc szukałem wszędzie i nie mogę znalezc serwisowki bylbym wdzieczny za skan jednej strony z przekrojem silnika i danymi do zaworow bo mechanik bez tego nie chce sie brac za taki stary motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 to zmień mechanika jak bez serwisówki nie potrafi starego singla rozebrać :D co tam konkretnie trzeba zrobić ? luzy zaworowe kolega ci podał , powinno mu wystarczyć ...... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastrana0199 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 wymienic uszczelke pod gowica bo lekko leje z lewej strony. luzy zaworowe i wymiana plynow i filtra ; taki mechanik co zrobic w okolicy nie ma lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi