lukiboss Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Panowie!może wiosny jeszcze nie widać ale dziś da rade jeździć. chce ruszyć maszynę i tu d...! co to za część?przy próbie odpalania robi onomatopeiczne "tryt tryt tryt tryt" i prąd w moto zanika. Jak poruszę to prąd znów wraca.odpalenie jest niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Przekaźnik rozrusznika. Sprawdź czy przewody się nie poluzowały. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 albo wilgoć albo przekaźnik padł i do wymiany Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Sprawdź najpierw akumulator czyli jego napięcie zanim rozbierzesz pół motocykla. Tak się dzieje gdy prądu brakuje z powodu nienaładowanego lub uszkodZonego. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukiboss Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 kupiłem nowy aku i przeszło od reki :D lwg wiosna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 witammiałem też taki problem upewnij się czy aku masz dobre i weź go spróbuj odpalić na krótko jak odpali to przekaźnik do wymiany możesz też go spróbować rozebrać i wyczyścić styki w moim przypadku czyszczenie nie wiele dało bo po kilku próbach uruchomienia działo się to samo kupiłem nowy i śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi