Rahid Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczówZakupiłem ostatnio niekompletny motocykl mińsk 125 typ 400, rocznik 89. Skończyłem dziś składanie go oprócz jednej drobnej rzeczy, mianowicie świecy. Moje pytanie brzmi czy sprawa wygląda tak jak z wszystkimi częściami; grzebanie w internecie czy można pasującą świecę kupić na stacji benzynowej tak jak to jest w przypadku aut. Jeżeli tak to jakie parametry są ważne, co powiedzieć sprzedawcy ? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Świeca to nie korbowód czy zębatka, która musi być ta a nie inna. Świeca musi mieć tylko właściwą ciepłotę, rozmiar gwintu i jego długość i to tyle. Ja proponuję markę NGK bo sam na takich jeżdżę i jestem bardzo zadowolony. Do Mińska potrzeba modelu BP7HS http://www.ngk.de/nc/pl/wyszukiwarka-produktow/produktfinder/MOTORRAEDER/ZUENDKERZEN/MINSK/MMB3-3.112%25207%252C3KW/BP7HS/7881/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahid Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 O taką informację mi właśnie chodziło, długość i szerokość gwintu. Dziękuję bardzo za dane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Polska Iskra F 70 spełni wymagania Twoje i sprzętu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi