?ukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Mam takie pytanko. Są takie lusterka w sklepach tylko nie wiem czy dobrze w nich widac, po prostu czy to nie jest taka jakas zabawka?? ma ktos takie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 na allegro tego w pierunypewnie że sie sprawdzają - cza je tylko dobrze ustawićoczywiscie nie zapewniaja panoramicznego widokui musisz pamiętac ze obiekty widziane w lusterku mogą znajdować się bliżej niż to sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ja wiem ze na allegro tego dużo, ale czy sie sprawdzają w mztach???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Na zdjeciu jest moja eta :buttrock: Kupilem te lusterka na allegro od goscia imieniem jan-mar bardzo uczciwy. Czy dobrze w nich widac :?: Hmmm.... tak samo jak w tych po 7 zl (okraglee plastikowe) trzeba je dobrze ustawic z czym nie ma problemu Polecam goronco tym bardziej ze dla mnie wygladaja bomba. Jezeli nie chcesz kupowac na allegro to sa w gdansku w sklepie mootoryzacyjnym na ul Wajdeloty 7 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 ja miałem te lusterka w Simsonku i byłem z nich naprawde zadowolony np. są wytrzymałe na upadek motoru, na uderzenie przy wjeżdżaniu w furtke ja zawsze zawadzałem i pękało a te ni cholery bo mają regulację i dobrze się prezentują. Polecam. :buttrock: Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Widok widokiem - jest dobry. Dochodzi jeszcze jeden aspekt - z racji stabilniejszych i krotszych pretow nie drgaja tak mocno, jak oryginalne. Warto je miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Też mam takie. Widac mniej niż w okrągłych (zdec. czuje się tą różnicę), ale jeśli je dobrze wycelujesz (może nieprzypadkowo mają kszałt auta widzianego z przodu? :mrgreen: ) to nie powinno byc problemu, chociaż trzeba się trochę przyzwyczajać. Z resztą i tak mam zwyczaj odwrócenia się przy zmianie pasa itp. (martwy punkt i te rzeczy....tzn. nie chcę nim zostać :? ).Ogólnie, biorąc do tego pod uwagę wygląd - oceniam je b. pozytywnie :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 HEh dzięki za pomocne rady! Kumpel już kupił te lusterka. Musze powiedzić ze sie mi spodobaly. Motorek wygląda jak street!!! Chyba sam sobie też takie kupię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi