Wasiul95 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Mam problem , a mianowicie mój tdm nie chce odpalić kręci i co jakiś czas strzeli ogniem z wydechu i kruszy mi się od tego tynk na suficie , co może być problemem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Nieumiejetne odpalanie w zimie jest problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasiul95 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 to jakie jest umiejętne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Wymień świece i nie odpalaj jeśli nie jeździsz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi