Limo Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 A wiesz w jakiej temperaturze otwierają się te termostaty od tikacza i chińszczyzny? To że pasują kształtem to jeszcze nic nie znaczy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 wiozłem to pod uwagę, zanim zamontuje to włożę do wody i zobaczę przy jakiej tem. się otwierają od chińczyka pisze że od 60 stopni od tica zobaczę jutro w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 witam od tica nie przypasowałem ten od chinola pasuje idealnie termostat otwiera się 7 mm a tamte 3 mm założyłem temperatura utrzymuje się trochę niżej niż w serwisówce podają (w manualu ma się otwierać przy 70 stopniach a ten się otwiera się przy 60 trochę mi się to nie podoba) podczas jazdy nie ma opcji żeby temperatura urosła do czerwonego pola nawet jak jade 20 km/h ale na postoju jak postoje około 5 min na zapalonym to temperatura dochodzi do czerwonego pola i nie wiem czy to normalne w takich motorkach , a jak nie to gdzie może leżeć przyczyna? może coś się popieprzyło jak silnik dostał parę razy za wysoką temperaturę? Przypominam chodzi o kawasaki klr 600 P.SJak skończę robić prawko na samochód i zostanie parę drobnych to skuszę się kupić oryginalny w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 No jak nie masz wiatraka w zestawie to nic ci nie schłodzi pieca na postoju . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 wiatrak mam ale nie wiem czy nie za późno się włącza do wiatraka zrobiłem dodatkowy ręczny włącznik i sam mogę go włączyć i jest git :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Znakiem tego że możesz mieć problem z czujnikiem włączającym wiatrak .Skombinuj termometr i zmierz jaka jest temperatura przy załączeniu wiatraka . W układzie zamkniętym może przekroczyć 100'C . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 zobaczę co da się zrobić i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi