enduromaster Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 z tym vinem to nawet w pełni legalnym sprzętem nie jest tak różowow drzecie miałem go tylko wybitego na główce ramy, tabliczki brak, było trochę cyrków z przeglądem, a sprzęt napewno nie kombinowany bo nówka sztuka z kartonu wyjęty Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dziwi mnie ilość sprzętów sprzedawanych bez papierów i zawsze zastanawia mnie co się z nimi stało w 2,3 czy 5 letnich sprzętach, bo przecież z salonu wyjechały z kwitami. drz400e mogłeś kupić wersję ,,niehomologowaną'' której teoretycznie nie da się zarejestrować ( legalną drogą ) tam samo chyba swojego czasu wr426 , i nie wiem czy wr450 na początku tak nie było....... crf450x z tego co się orientuje dopuszczenia do ruchu nie ma do dziś , wszystkie zarejestrowane są mniejszymi lub większymi przekrętami.....jakby się przyjrzeć to pewnie trochę hard enduro się uzbiera co dało się kupić z salonu wersję nie dająca się zarejestrować...... bez papierów nie jest już tak różowo. bzdura :D statystycznie analizując allegro olx i inne serwisy w przypadku hard enduro moto ,,z papierem'' jest średnio po 1-3 tys droższe od takiego samego bez ( najlepiej to widać po bardzo młodych rocznikach ) a nie każdy ten papier potrzebuje , jak ktoś ma zajebisty teren za płotem , albo wozi moto na przyczepce to po co mu papier ? po co ma przepłacać ? w przypadku starych niskobudżetowych zwłok często lepiej idą moto bez kwita niż z , ja jak crm sprzedawałem to koleś koniecznie chciał kupić bez kwita bo mówi on teren ma blisko po co mu bulić oc jak i tak prawka bo nieletni :D Raczej nie, po prostu nie możesz dalej jechać. To trochę tak jakbyś kosiarką-traktorem na drogę wyjechał ;P nie odholują tylko dostaniesz jakiś mandat czy coś i będziesz musiał pchać... No chyba że w kogoś wjedziesz to ci nic nie pomoże :D kosiarka traktorek jest chyba pojazdem wolnobieżnym u mnie dozorcy na tym jeżdżą normalnie po bocznych ulicach nie wiem może jakieś ciche przyzwolenie/mafia :D ale spełnia wymogi pojazdu wolnobieżnego w sumie....... nie będę się kłócił ale coś mi się wydaje że pchać to możesz jak nie masz prawka a pojazd jest homologowany i wszystko z nim ok ( przegląd , oc itp ) a niehomologowany teoretycznie nie powinien w ogóle znaleźć się na terenie publicznym na kołach i odrazu jest laweta.... kumpel quadem miał od razu lawetę , nie wiem na ile nadużycie policji ( nieznajomość prawa przez kumpla i wykorzystanie tego faktu przez milicję ) ale odrazu bez gadania zawinęli na parking i koszta były coś koło tysiola chyba za lawetę i jeden dzień postoju :D :D :D :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi