c64club Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Wybrałem się wieczorem potestować Kingwaya Nakeda (chiński moplik) po "tuningu". Nr rej. SK8733. Z nowym wózkiem bocznym (samoróba), mocno dłubnięty wizualnie. Lampa, błotnik i bak WSK, "kosz" ze skrzynki amunicyjnej, wszystko czarny półmat, świeżo malowany, koła - typowie "gwiaździste" 18-calówki z chininy, opony "kostki" Heidenau (na wózku szosowa), owiewki rąk z MZ, kupa elementów własnej roboty.Gaźnik się odkręcił lekko, stanąłem W Mysłowicach na Ul. Długiej (między Kosztwami a Dziećkowicami), czwartek 8.01 około 19. Kluczy brak, poszedłem do warsztatu. kiedy koło 21 wróciłem, sprzęta niet, jeno ślady w śnegu po nim zostały.Miała być "premiera" na zlocie Pingwina, a tu zonk. Nawet fot sobie nie zrobiłem, bo to była tylko przejażdżka, żeby sprawdzić geometrię wózka.Policjanci sugerowali, że może ktoś się pokusił na "taaaki stary motór" i gdzieś sprzęt wypłynie jako propozycja kupna "czegoś starego z przyczepką". Podobno debile się zdarzają. Jakby ktos miał ofertę zakupu "starej jawy z przyczepką" albo "junaka bez papierów" (laikowi to on się tylko z 4 pancernymi kojarzył) z Mysłowic lub okolic to moze akurat ktoś będzie go chciał opylić ze zmazanym VIN albo w częściach. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez c64club Cytuj www.grzegorski.net - witrualny kącik mojego warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Osz kurrwa... Stary, a tak ci kibicowałem.. Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c64club Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ten z fotek istnieje. Wczoraj na komendzie jak zglaszalem kradziez, to pytali, czy to nie ten za oknem, bo nim przyjechalem. Zajepano mi motorower, ktory prawie identycznie dlubnalem dla brata. Tylko byl czarny i mial towarowy zbokowoz a nie pasazerski. Takze strata "3/4 biedy", bo brat juz nim i tak do pracy nie dojezdzal a od wiosny ma takiego Romana K125 jak moj. Ale kawal historii, kupa roboty, dwa lata dojazdow brata zima do pracy, teraz ten remont. Cytuj www.grzegorski.net - witrualny kącik mojego warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosarico Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 c64club nie wiesz moze co sie stalo z forum rometa? bo kojarze Cie z tamtad to moze wiesz co w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi