Crovcia Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Cześć wszystkim. Mam pewne pytanie kolega ma okazje kupić huske wr 125 1998 rok. Ogólnie zaniedbana i prawdopodobnie do remontu.. cena 1200zł.. wizualnie nie najgorzej ale tez troche kosmetyki.. pytanie jak z częściami do takiej huski? I czy polecacie czy moze lepiej kupić cos na chodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Miałem kiedyś taką - nie polecam. Co do zamienników to bardzo słabo, oryginały kupisz ale cena nie będzie mała, Ja bym kupił i opchnął na części:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jest awaryjna? Czemu nie polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Moja była wyjątkowo awaryjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A co powiecie o kawasaki kdx 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ref lub o tm 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 a o paris hilton ?? chłopie zdecyduj się co chcesz , w jednym temacie crossówka , lajtowe enduro , hard enduro zaraz będzie czoper :D o kdx 125 jest cały temat http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/35117-kawasaki-kdx-125200250/ piwo otwieraj 20 stron czeka :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 W sensie nie mi ;/ kumpel to moze inaczej kasa do 7000 w miare lekkie i bez awaryjne. . Mysli nad huska ale ja mu odradzam a exc 200/250? W sensie nie mi ;/ kumpel to moze inaczej kasa do 7000 w miare lekkie i bez awaryjne. . Mysli nad huska ale ja mu odradzam a exc 200/250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi