KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Szukałem ale nie znalazłem, chciałbym poznać opinie o XJR 1300 szczególnoe interesują mnie roczniki nowe w miarę tak od 2012 r. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Klod, a co z cafe racerem? ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Aktualne, tylko musze przetransportować Ducati do Wawy ...... a XJRa interesuje mnie w wersji Cafe i nowa bo chyba Leasing bede bral :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Gratki.. zazdroszczę trochę... ale po niegdysiejszym półrocznym romansie z CB1300 zostanę Hondowcem :P Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 A co tu można jeszcze o tym moto powiedzieć?Fantastyczna lokomotywa zarówno do jazdy w koło komina jak i w dalsze trasy. Bardzo wygodna kanapa, perfekcyjna skrzynia biegów i niesamowity wygląd klasyka (szczególnie do 2006r. z dwoma tłumikami). Jak dla mnie same zalety, żadnych wad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ja miałem 2010, więc z 1 kominem. Moto rewelacja i do jazdy wokół komina i trochę dalej. Dużo dalej nie jeździłem, bo to naked i piździło. Wygląd i moc rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentylek Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 A co tu można jeszcze o tym moto powiedzieć?Fantastyczna lokomotywa zarówno do jazdy w koło komina jak i w dalsze trasy. Bardzo wygodna kanapa, perfekcyjna skrzynia biegów i niesamowity wygląd klasyka (szczególnie do 2006r. z dwoma tłumikami). Jak dla mnie same zalety, żadnych wad! Podpisuje się rękami i nogami Cytuj PROserwis - opony motocyklowe i samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi