GT 80 Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Kup sobie zestaw tuningowy 55cm, sprawdź czy masz odblokowany kruciec, wsadź zębatke 13 i będzie git!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Uszczelnij wydech oraz rozpiłuj gardziel gaźnika!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 DOPROWADZ DO STANU IDEALNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 DOPROWADZ DO STANU IDEALNEGO 100% racji. Jeżeli silnik nie jest w stanie idealnym to tuning tylko zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 hehehe znowu jakis tjóner od jawek sie znalazł :mrgreen: powodzenia w tjóninku Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arni Opublikowano 5 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2004 No wiec 60-tka (lub 55-jak kto woli) juz mam załozona od dłuzszego czasu.Po lekku sprzet sie dociera ale na to trzeba troche czasu zeby sie w pełni dotarł( stara 50 szła super tylko zepo czaa sie miała juz takie luzy że powyżej 65 to ciezko było sie rozkulać.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadi0 Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Wystarczy o nią DBAĆ ja swoim ogarem (tylko odblokowany) jade 65-70 na zębatce 11(więcej jeżdże po terenie) :)papatki:-) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arni Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Po duzszym uzytkowaniu 60-tki stwierdziłem że jest nie do dotarcia (ma za sobą ponand 1400 Km normalnej jazdy, tak jak sie powinno docierać) i efekt-zero sladów dotarcia.Nic.Nawet poprzeczne prązki na tłoku które zcieraja sie w pierwszej fazie docierania są nienaruszone.I pizdzik jedzie Tak ok 45 na maxa. Wiec Wrzuciłem starą 50 (ma za soba mały tuning) i idzie jak przeciąg.Ma poradnego kopa (h** że strzasznie dzwoni ale przynajmniej teraz mozna jakoś konkretnie pootwierac w terenie). Nigdy wiecej 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi