lerson12q Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam nie mam iskry na swiecach , prad dochodzi do cewek , nawet sprawdzałem inne i dalej to samo , jeszcze jest cos takiego ze jak poruszam wiązka to nie ma pradu w ogóle tzw nie kreci rozrusznikiem swiatła itd swieca ale nie kreci , co to moze byc? Moduł , regulator wymienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śliniak290 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 sprawdź czy masa dochodzi do cewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lerson12q Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 cos jest z wiązka , poruszałem lekko wiązke i teraz w ogóle nie kreci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 To szukaj zwarcia. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lerson12q Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Łatwo powiedziec trudniej zrobic :D jakies wskazówki ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Łatwo powiedziec trudniej zrobic :D jakies wskazówki ? :) Nic trudnego bo wystarczy przejrzeć całą wiązkę instalacji elektrycznej sukcesywnie od początku do końca.Masz czas do wiosny. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lerson12q Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Mam juz dosć patrzenia na ta wiązke , robie to po raz kolejny , dzisaj tez przepatrzyłem i lipa , zakupie nowa wiązke . jak mysliscie powinna pomóc?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi