Nieszka Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witam serdecznie, W mojej Hondzie CB500 z 1994 roku nie dziala termostat. Nowy orginalny kosztuje fortune wiec szukam tanszego zamienninka. Czy ktos wie czy np. termostat z Tico badz z innego samochodu pasuje do CB500? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wymiarami pasuje kilka ale żaden nie ma podobnych parametrów i będzie powodował gwałtowne zużycie silnika.Zastanów się czy naprawdę warto ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Lepiej kupić oryginał. Ze swoich doświadczeń z termostatami wiem, że nawet lepsze zamienniki to loteria. Suma summarum wychodziło mi tak, że po zakupie kilku zamienników i tak musiałem kupować oryginały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi