grog Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam, juz sobie grzecznie stoi w ogrodku, troche poobijana i lusterko dyndalo na jednej srubce, takie lubie, potrzebujace opieki... :rolleyes: Nogi jeszcze mi sie trzesa, po pierwszej przejazdzce. Zaraz jej zrobie ubezpieczenie i podatek a jutro rano ubieram sie na galowo i lecimy powzbudzac zazdrosc wsrod tubylczej gawiedzi :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 ładna :) Swoją drogą nie wiem gdzie Ty widzisz obicia na tym moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No że tak powiem z profilu to charakterna wydaje się być.Ty się jej słuchaj i oczekiwania bez wahania wypełniaj, a odda ci sie cała :-)Ale wydaje mi się, że niuans by się jej przydał na ten to przykład ledowe migacze.Laski lubią te tematy.Pod Londonem w czerwcu będę to chętnie się spotkam. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grog Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Oki, czemu nie? Mozna sie spotkac, bo ja kompletny swiezak jestem, mialem kiedys taki motur jak Cezeta 175, a wczesniej MZ ETZ 250 produkcji DDR, jednak tatutaj bestia to panienka z calkiem innej bajki :banghead: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Fajny kocur :crossy: :clap:Przyczepności! Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Gratulacje. Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grog Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Dzieki ludziska :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Teraz to pozostało tylko życzyć przyczepności i radości z jazdy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi