Anarch Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 witam, czasem mam ze jak swieca sie troche nagrzeje to przestaje dzialac i nie chce odpaliczmieniam swiece i jest ok. dzis tak bylo przejechalem kawalek i siadla, wymienilem i kupe lczasu jezdzilem i nic,jak pozniej ta co byla przegzana wsadze jak ostygnie to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Trzeba zamontowac chłodnice do świecy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 taa chyba co jakis czas sie zatrzymac osikac i jechac dalejheheneino naprawdena dniach chce sie wybrac w 60 km trasei to mnie troche wkurzanie chce z nim na plecach wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Kup nową świece. Teraz jest ciepło to weż zimniejszą niż przewiduje fabryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2004 w sensie zimniejsza??mam bodajze f70 styknie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2004 w sensie zimniejsza?? tzn o mniejszej ciepłocie. mam bodajze f70 styknie?? to ciepła swieca, spróbuj f95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Moim zdaniem ,to nie jest problem ciepłoty świecy. Wydaje mi się, że zmiana fajki ( ewentualnie też przewodu WN) powinna załatwić sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arni Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Wiesz - z reguły w starszych sprzetach dopiero po wymiani tego wszystkiego moze zaczac działac.Sam mam czasem z bele czym podobne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 no to ja mam odwrotnie :buttrock: niemam iskry :buttrock: dopiero jak sie silnik nagrzeje to mi odpala z kopa a takto to musze pchac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Pamietam jak kiedys w lesie w eci 150 zgubilismy fajke ,i co zrobilismy :?: podłączylismy tego kabla do świecy bez fajki i też jakos chodziła :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi