Gość Anonymous Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Otóż skuter mój zaczoł bardzo duzo palić mianowicie 9.6L na 160km, z kąd wiem? Zrobiłem 160km na 3 bakach po 3.2 litra, wczesniej palil 2L na 100 przy 40km/h ja jezdrze tylko 50km/h nie mam zadnego tuningu ani innych modyfikacji z iglicą, co sie mogło stać. evo 2: Czasem nie wiem dla czego mi sam zgaśnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 nikt nic nie wie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Napisz co to za skuter, 2takt :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 tak :buttrock: 49,2ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 kur*wa .. moze powiedz jaki to skuter.. Bo tak to się chyba nie domyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 jest jakiś słabszy czy chodzi normalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A może jest silniejszy bo skoro pali więcej paliwa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A moze paliwo ci z kads wycieka ? Zatankuj sprzet i zostaw w garazu na dzien i potem sprawdz czy nie ubylo paliwa i czy nie ma mokrych plam =]]]Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 ma tak jakiekszasc sqtow 4km !! Sundiro Mon Spirit xdz 50 CH, naszczescie za rok kupuje RS D: nic nie wycieka wczesniej palil 2,5 litra na 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi