Nietykalny Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam serdecznie!Czy ktoś może był na tym bazarze ? orientujecie się może czy dostane jakieś ciuchy w ciekawych cenach?Dodam iż potrzebuje wszystko od butów po kask również z ochraniaczami . Jeśli nie wiecie to znacie jakieś ciekawe sklepy czy strony www. ?Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ogólnie bida z nędzą. Ale jeśli chcesz kupić dużo rzeczy to mimo wszystko warto sie przejść żeby chociaż rozeznać temat. Zawsze to szybciej niż latać po wszystkich sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 a czy bazar czasem nie wymarł? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ichniejsza strona podaje najbliższy termin 13 grudnia 2014 ale w tym roku nie bylem na zadnym to nie wiem jak to teraz wyglada. W zeszlym roku na kazdym coraz mniej wystawcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Coraz drozszy wstęp, coraz mniej wystawców, ceny oderwane od rzeczywistości. Ja już odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amefisto Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Potwierdzam poznański bazar zdycha naturalną śmiercią. Ja przestawiłem się na Moto Weteran Bazar w Łodzi. Dużo więcej wystawców, większy wybór. Tylko niestety czasy gdzie na bazarze można było dostać coś za półdarmo dawno mineły. Najlepiej rozeznać się wstępnie w cenach w sklepach internetowych lub na allegro i dopiero wybrać się na MotoBajzel. Mając punkt odniesienia wiemy czy trafiliśmy na okazję czy ktoś nas robi w ciula ;) Cytuj Good, better... Bandit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 ja natomiast czasem wybieram się na bajzel do Wrocka jednak głównie rozrywkowo - taki trip ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi