pacyfka Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Pierwszy raz w życiu będę w Lublinie w tę niedzielę. I bardzo mi zależy na obejrzeniu transmisji z MotoGP.Szukam albo lokalu z telewizją w którym się ogląda MotoGP, albo ludzi którzy będą to robić i mieliby ochotę na moje towarzystwo. Będę wdzięczna za wskazówki!mój mail [email protected] Edytowane 10 Października 2014 przez pacyfka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e3dx Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Pamiętaj, że motoGP w tym tygodniu o 7. Więc.. wątpię, żeby Ci lokal otworzyli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfka Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 pamiętam... coś całodobowego...? ;-) ktoś nagrywa i ogląda o ludzkiej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 wstaw swoje zdjęcie, będzie prościej ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfka Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) taa..qpa, a ty dlaczego nie wstawiłeś swojego zdjęcia? jak będzie więcej chętnych to zrobię jakiś casting Edytowane 10 Października 2014 przez pacyfka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 pamiętam... coś całodobowego...? ;-) ktoś nagrywa i ogląda o ludzkiej porze? Nie ma takiej potrzeby. Można sobie obejrzeć wszystkie rundy na stronie motolink.info. Tylko jeśli nie można obejrzeć na żywo to trzeba pamiętać żeby nie zaglądać do tego tematu bo kaes pisze kto wygrał ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Z samego rana czy wieczora - w Lublinie nie ma takiego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfka Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Koniec końców udało się obejrzeć w pociągu podpinając net z komury do lapa. Padająca bateria i rwący się zasięg dodały transmisji dramatyzmu. Oglądałam na stronie http://streamsport.pl/ -> Wszystkie mecze live tv -> Motor Sports. A wieczorem byłam w Riders Pub w Lublinie. Zarąbiste miejsce. Szczególne pozdrowienia dla Barmana - jego rezolutna błyskotliwość, poczucie humoru i sympatyczne podejście do ludzi dają więcej do klimatu niż wszystkie, wartościowe moto-gadżety zgromadzone w lokalu. I w ogóle fajne miasto. Będę tam wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi