sna Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Czy choppery nadają się jedynie do dostojnej jazdy prosto czy też są takie którymi da się pośmigać fajnie po zakrętach? Oczywiście nie chodzi mi o śmiganie z prędkością jaką by to robił rasowy ścigacz ale o to czy da się na nich zrobić coś więcej niż dostojna, spokojna jazda. Tutaj filmik Honda Shadow 600 w 3:40 zaczyna się fajny slalom: Jak sądzicie? Czy Hondą Shadow 600 po mimo że to chopper można się fajnie bawić na krętych drogach (z rozsądnymi prędkościami)? PS. Na razie nie mam nawet prawa jazdy A (dopiero byłem na kilku jazdach). Po prostu badam temat na przyszłość. Edytowane 16 Czerwca 2015 przez sna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Tak do 30 stopni mniej więcej się pochylisz, potem zaczną przeszkadzać podnóżki. Ale jak wolisz kanapy to kupuj i nie patrz na innych. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dobrze się przyjrzyj to zobaczysz jak to vt600 węzykuje w winklach . Ale i tak będziesz mieć radochę a jak się skończy to przesiadka na inny.Gdzies był filmik jak koleś goldasem kufry ściera i przerzuca go z lewa na prawo prawie jak Rossi przecinaka :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
used11 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jakoś sobie radzą w zakrętach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ja osobiście nie mógłbym tym jeździć. Znajomy dał mi się raz przejechać i za cholerę nie mogłem się odnaleźć - nogi prawie prosto, ręce stosunkowo wysoko, a te kilka zakrętów zrobionych na jego kanapie - to były najbardziej nieprzyjemne zakręty na moto w moim życiu.Co prawda to było coś chińskiego, ale fakt faktem - masakra. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Da się...wszystko zależy od kierownika.BTW były podobne tematy. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As Kier Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Da się śmigać po winklach tylko wolniej. Fun też będzie. Jak moto pokochasz, to będzie frajda. Jak chcesz jeździć po serpentynach i mieć dreszcz emocji to szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi