yama125 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Cześć,mam problem z moją dt 125, rocznik 2002. Otóż, moto nie wkręca się na obroty, tak jak na tym filmiku- Filtr, świeca ok. Gaźnik był czyszczony w serwisie, więc też powinien być ok. W dodatku nie odpala mi na zimnym. Ciepła odpala na dotyk. Jak trochę postoi trzeba na pych. Liczę na Waszą pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Gaźnik był czyszczony w serwisie, więc też powinien być ok. Nie jest ok. Na stół z nim ! Pewnie będzie zapchany Co znaczy,że świeca ok ? Sucha ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yama125 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Świeca sucha, iskra jest. Od czego ma mi się tak zapchać gaźnik, syfu żadnego nie leję do baku. To, że zimna z kopa nie odpala to też ma związek z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ale sucha po próbach odpalenia na zimno ?? wiesz o ssaniu , palisz ją z ssaniem ?? bo ostatnio przerabiałem temat jak chłopak się skarżył że dt 80 mu ciężko pali zimna a okazało się że nie używał ssania w ogóle :D Paliwo jest brudne , każde czy lejesz u szumachera w stodole , czy inna stacja , zawsze się coś z niego wytrąca i zapycha dysze, filtr wszystkiego nie wyłapie....... na filmiku wróżąc z fusów po dźwięku silnika ewidentnie brakuje mu paliwa z jakiegoś powodu ( buuuuuuuu po odkręcaniu gazu ) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi