robertold Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Biorę pod uwagę trzy modela vtx 1300/1800, vzr 1800 i warriora. Moim faworytem jest vzr. Głównie jeżdżę w weekendowe wypady za miasto od 200 do 500 km, 1-2 razy do roku dalszy wyjazd więc wydaje się że daje najwięcej możliwości z zapakowanie maneli i wygodnym usadowieniu pasażerki. Z tego też względu skłaniam się ku odrzuceniu warriora który oferuje niewiele miejsca dla plecaka.Jak wygląda spalanie w tych motocyklach i jak spisują się w dalszych trasach z pasażerem? Proszę o jakieś opinie, do tej pory jeździłem jedynie nakedami i maszynami typowo sportowymi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Proponuję 4 model: Ducati Diavel, po przejażdżce, szybko się o reszcie zapomina... Pozdr. J-999 P.S. Jest jeszcze V-rod, ale jak reszta jest ciężki....i słabo reagujący na ślepą babę z blasznki wyjeżdżającej z podporządkowanej ulicy/drogi.. Edytowane 13 Września 2014 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 na początek lektura, potem może będzie łatwiej - o vzr też jakieś pogaduszki byłyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Na diavela i vroda mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Na V-roda, ??? Jak się poszuka to się znajdzie...trzeba tylko chcieć... chyba, że po prostu to wymówka...., jeśli chodzi o spalanie, to najoszczędniejszy spala od 7 do powyżej, znajomemu VTX 1800 potrafił wypić 12+, a koleżanki męża VZR też podobnie, wszystko zależy od sposobu jazdy.... Jednak skoro kolega jeździł wcześniej motocyklami innymi niż powercruisery bez zawieszenia, lub na drewnianych amortyzatorach, radzę konkretnie zrobić takim sprzętem traskę niekoniecznie po równych jak stół drogach, a dopiero potem zacząć szukać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 To stać cię na Warrior za 20 tyś już kupisz.Moim zdaniem to taki złoty środek w twoim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Znajomy sprzedał pomarańczowego V-roda w zeszłym roku za 18500, miał tylko draśniętą z prawej strony atrapę baku, ułamane lusterko i zbite szkło tylnego kierunku...ot co....ale pewnie teraz takich okazji nie będzie..Pozdr. J-999 Edytowane 13 Września 2014 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Znajomy sprzedał pomarańczowego V-roda w zeszłym roku za 18500, miał tylko draśniętą z prawej strony atrapę baku, ułamane lusterko i zbite szkło tylnego kierunku...ot co....ale pewnie teraz takich okazji nie będzie..Pozdr. J-999No masz rację ,ale ja bym się bał kupować V-roda za taką kasę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 ???Dlaczego, moto sprawdzone i przetestowane przeze mnie.....i jakoś nic mi nie jest?? Aha i jeździ po Ostrołęce...tylko już w innym kolorze...Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Na motocykl mam 25-27 tys zł, prawdę powiedziawszy nie patrzyłem w ogóle na vrody bo wydawały mi się totalnie poza zasięgiem finansowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Decyzja podjęta, celuję w vzr-a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi