Limo Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Podziękować ;) A co do naszych lubelskich tras to są one raczej połatane lub dziurawe :biggrin: ale i tak jeździ się wyśmienicie :) Zależy gdzie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kate-ms Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Zależy gdzie :)no w sumie fakt, zapomniałam o niedawno porobionych nówka ekspresówkach ;) te połatane to raczej lokalne drogi po których częściej uczęszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Nonono gratulacje! ładnie całkiem ładnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Na południe od Lublina to coraz więcej tych lokalnych ma nowy asfalt. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kate-ms Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ano widzisz ja jestem zmuszona uczęszczać tą północną stroną od Lublina ;) Czyżbyś często śmigał tymi trasami skoro tak dobrze się orientujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Zdarza się parę razy w roku. Odcinek Frampol-Szczebrzeszyn jest bardzo przyjemny, a teraz jeszcze kładą nowy asfalt z Wysokich do Frampola. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi