KaBaN Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 pb58 rulez....Kiedyś od kumpla miałem 20l pb98 i jakoś nie czułem róźnicy miedzy 98 a 95... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 a ja caly czas jezdzilen na Pb95 ale pewnego dnia jak jechalem do stacji to mi zabraklo paliwa, kumpel mnie podcholowal. Na stacji mnie podkusilo zeby wlac U95... i juz nigdy nie zamienie jej na inna!!! :mrgreen: nie wiem czy mi sie wydawalo, ale moja Mz szla jak przecinak, nawet na piatym biegu dalo je jechac prawie nie dodawaja gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 W moim przypadku zestawienie wygląda tak U95 i Castrol Super TT ( obecnie Mobila testuje ), zaznacze że wcześniej jeździłem na Mixolu. I moje odczucia co do Catrola są takie motocykl lepiej zapala i pracuje jakby ciszej ( tzn. nie ma tego dwusuwowego stuku ).Co do Mobila to nie moge nic powiedzieć bo narazie brakuje mi kasy na bezynkę. Nie pamiętam w którym numerze MOTOCYKLA było o używanej ETZ 251 ale napisali tam o mieszance olej-paliwo i było napisane czarno na białym że nowoczesne oleje mozna lać nawet w proporcji 1:100 ( normalnie 1:50 ), więc nawet z tego wynika że te oleje są lepsze. pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cucuashi Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 O co wy sie kłucicie jakie paliwo :?: :!: Odpowiedź jest prosta i pewna RAKIETOWE :twisted: Tylko skad ku*wa jewźiasc ma ktos moze dostep do takiego :?: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Czolem! A ja leje do Etki Pb95 i Mixol. Juz nawinalem 4,5 tys km odkad ja mam i nie mialem z tego powodu zadnych klopotow.A czasem jej nie oszczedzalem.Np. w Rzykach jechalem w ciezkim terenie pilujac caly czas na jedynce po kamieniach, korzeniach, blocie... Ze 20 minut...I nic :(.A dzisiaj wracajac ze zlotu w Borkach na A1 pilowalismy dobre 100-150 km z predkoscia 120-130 km/h (czyli maxymalnymi predkosciami ETZ 250, a Darek stwierdzil, ze mu sie pokazalo nawet 140km/h, ale ja mowie wg. swojego licznika) do domq.I nic ;).Dodam tylko, ze iglice mam na samym dnie, czyli jezdze na najubozszej mieszance. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Ja do jaskółki leję u 95 ale między 95 a 98 nie wielka różnica... kiedyś pewien rosjanin przywiózł mi 86 oktan!!! moja jaskółka nigdy wcześniej i nigdy później nie pracowała tak równo!!! jak produkowali jaskółki nie było 98 oktan (tak myślę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 O co wy sie kłucicie jakie paliwo :?: :!: Odpowiedź jest prosta i pewna RAKIETOWE :twisted: Tylko skad kur*a jewźiasc ma ktos moze dostep do takiego :?: :!: potwierdzam lalem kiedys lotnicze tzn do silnikow tlokowych takie niebieskawe Shellowski V-power przy nim to belt najpierw zalalem do Łady Samary starego orginalnie 75 kucy z 1500 ccm po zalaniu paliwka na 2 mialem ze 120 !!! nie kituje auto szlo jak rakieta mozna bylo kapcie palic wtedy jeszcze mialem sima wiec i w niego zalalem w 2 osoby na 4 biegu pod kazda gorke i jesze mialem gazu ale jak kupilem ete to tylko zostalo mi z 5 litrow pomieszalem ze zwyklym 1:1 i nie bylo juz tak czuc kopa ale napewno lepiej szla niz na zwyklym eh to byly czasy ;) paliwo zalatwial mi kolega jego ojciec pracowal w obsludze malego lotniska i spuszczali paliwo po kazdym przylocie samolotu (takie wymogi bezpieczenstwa) dziennie przynosil do 10 litrow ale mial juz zamowione i mi tylko ochlapy dawal ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi