Spider Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Prosze o Wasze opinie na tematy wymiany gumowych przewodów hamulcowych na przewody w stalowym oplocie. Efekty wymiany,ceny itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Więc tak.... Wymieniłem przód.Pojechałem kupic sobie sakwy ale okazały się nie teges do mojego więc myślę jak już się napaliłem to muszę coś kupić 8) :mrgreen: No i przypomniałem sobie jak ostatnio gadałem z jednym gościem na bazarze wŁodzi o stalowych oplotach, no to dawaj do niego przycielismy na miare zaplacilem za trzy przewody jeden z klamki do rozdzielacza i dwa z rozdziałki na tarcze nie pamietam dokladnie ile ale wiem ze mniej niz 200 zł. Założyłem odpowietrzyłem i jaki efekt?? Z Gumy zrobiła się żyleta, nie mam hebli 320 i 6-tłoczkowych zacisków ale ważącą 216 na sucho maszyne wraz ze mną w siodle zatrzymują duuużo naprawdę duzo skuteczniej. jednym słowem POLECAM!! Możez kiedyś podziękować sobie że się na to skusiłeś :!: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Przede wszystkim lepszy jest próg wyczuwania hamulców. Klamka robi sie twardsza i lepiej da się dozować silę hamowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Stalowy oplot... ZDECYDOWANIE TAK.Zmienilem w MZ pompe i zacisk, nie moglem kupic przewodu gumowego bo zacisk od SV 650 i pompa z GPZ 500. Zrobilem na miare, mam teraz chebel ktorego w praktyce uzywam tylko jednym palcem, wlasciwie przy dowolnej predkosci i nawet przy mocnym chamowaniu. Dwa paluszki na klamce to juz hardcore. Stalowe przewody sa ZDECYDOWANIE lepsze, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Prosze o Wasze opinie na tematy wymiany gumowych przewodów hamulcowych na przewody w stalowym oplocie. Efekty wymiany' date='ceny itd[/quote']przeciez jezdziles moim b12 na stalowkach to po co zadajesz glupie pytania :smile2: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Jak przejachałem się na motocyklu ze stalowymi przewodami to natychmiast zamówiłem do mojej suczki :mrgreen: . Z dożywotnią gwarancją na wycieki, zaciskane z firmy którą zapdał Vlad w innym poście za 320 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Prosze o Wasze opinie na tematy wymiany gumowych przewodów hamulcowych na przewody w stalowym oplocie. Efekty wymiany' date='ceny itd[/quote']przeciez jezdziles moim b12 na stalowkach to po co zadajesz glupie pytania :smile2: A kiedy to biło kiedy jeździłem na twoim sprzęcie 8O>Nie pamiętam nawet jak to jeździlo nie mówiąc już o hamowaniu. A tak ogólnie to nawet nie wiedziałem ze tam miałeś stalowy oplot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 ja z moje dałem rok temu 200zł :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 W sumie to kasa nie jest jakaś super wywalona w kosmos a dużo daje i może duużo nie raz pomóc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 2 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 WitamWymieniłem przewody na stalowe - działają genialnie :D , teraz stójka na przednim to żaden problem :D , a i w codziennej jeździe wymiana jest odczówalna. Dzieki wszystkim za wypowiedzipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Moze ktos zapodac linka, z laski swojej, na firmy tym sie trudniace? Raczej nie chodzi mi o gotowe produkty, tylko takie robione na przymiar. Wielkie thanx z gory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 3 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Moze ktos zapodac linka, z laski swojej, na firmy tym sie trudniace? Raczej nie chodzi mi o gotowe produkty, tylko takie robione na przymiar. Wielkie thanx z gory! witamkażdy konkretny serwis powienien mieć takie przewodygdybyś miał ochote wybrać się do bielska to moge podać adres ale sądzę że z gdańska bedziesz miał troche daleko :smile2: ja zapłaciłem za swoje 60zł za metr przewodu plus końcówki-jakies 25zł za sztukę http://www.olek.sklep.pl/index1.php pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 www.motobox.pl Też w Bielsku, zakładałem tam bo Olek nie miał jeszcze wtedy stalówek i jestem zadowolony przymiarka na miejscu i zaciśnięcie końcówek. Montaż zrobiłem sobie sam w domu I wszystko GIT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Dzieki! Jakby jednak ktos znal namiary nie tylko na Bielsk :mrgreen: to prosze sie nie krepowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Aha płaciłem tyle co Spider. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi