TedZ Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam.Jak w temacie, jaka powinna być kompresja w Hondzie cr 250 z 96 i 67 r.?Może ma ktoś namiar na książkę serwisową? Bo szukałem, szukałem i do tych roczników nie mogłem znaleźć.Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tu poszukaj:http://www.manualedereparatie.info/en/categorii/yamaha.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TedZ Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki. No niby znalazłem...tylko czy cr 250 i cr 250 R to to samo?? Nie ma tu jaka powinna być kompresja. Wie ktoś może? Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez TedZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 11~12 bar na zdrowym silniku. Pamiętaj o odwinięciu manetki na full przy pomiarze Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam.Jak w temacie, jaka powinna być kompresja w Hondzie cr 250 z 96 i 67 r.?Może ma ktoś namiar na książkę serwisową? Bo szukałem, szukałem i do tych roczników nie mogłem znaleźć.Z góry dziękuję za odpowiedzi.PozdrawiamMam serwisówkę do CR250 2000r. Silnik taki sam jak i dane sposobu serwisowania oleje, płyny, momenty itp. Serwisówka nie podaje ciśnienia spręzania, bo w 2T nie jest to miarodajne. Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Pt77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Serwisówka podaje jedynie stopień sprężania i w roczniku 96/97 wynosi on 8.7 do 1 Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverX Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) E to spokojnie bym zwiększył stopień sprężania do powiedzmy 13:1 Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez SilverX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TedZ Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi