Qadrat Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jestem na etapie zakupu łożysk główki ramy do BMW F650. Łożyska kupowałem przeważnie NTN, Koyo, czasami SKF. W tym przypadku nie mogę znaleźć łożysk ww. producentów. Wyskakują mi MC International, All Balls, JMT. Nie znam tych firm, może ktoś się wypowie, czy warto to brać? A może da się jakoś dobrać łożyska z katalogu NTN itp.? Bo z tego co wyczytałem to potrzebuję 2 łożysk i osłonek przeciwpyłkowych, a jak dobiorę łożyska po wymiarze to raczej osłonek tam nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Używałeś szukajki? Było pare tematów o sterach nie tak dawno. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto-Center Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Na temat JMT było już kilka wątków na forum,faktycznie trzeba tutaj poszukać. Poza tym czy masz jakiś budżet na ten cel? Jeżeli go podasz to może wtedy uda się dobrać takze odpowiednią firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nie mam jakoś specjalnie sprecyzowanego budżetu bo motocykl robię dla siebie więc ma być dobrze, niekoniecznie jak najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi